Με στόχο την παροχή αποτελεσματικών και ολοκληρωμένων λύσεων στους πελάτες που μας εμπιστεύονται, πατώντας στα γερά θεμέλια της πολυετούς εμπειρίας της εταιρίας μας, οργανώθηκαν και στελεχώθηκαν από έμπειρους επαγγελματίες της αγοράς τα τμήματα Marketing & Πωλήσεων της εταιρίας.

Η ομάδα Marketing αποτελείται από υψηλού επιπέδου εμπειρογνώμονες στην ανάλυση της αγοράς, τον ορισμό της στρατηγικής των προϊόντων, την εφαρμογή και την επικύρωση. Αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της αξιοσέβαστης δύναμης του τμήματος Πωλήσεων, με αποτέλεσμα την εξαιρετική αύξηση, όχι μόνο του κύκλου εργασιών της, αλλά και της φήμης της εταιρίας γενικότερα.

Το τμήμα Πωλήσεων αποτελείται από 90 άρτια εκπαιδευμένους επαγγελματίες που καθημερινά επικοινωνούν και συνεργάζονται με πάνω από 10.000 γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και πάνω από 1.500 φαρμακεία πανελλαδικώς.

Καθημερινά, χάρη στις ομάδες Marketing & Πωλήσεων της εταιρίας μας που αποτελούν την ειδοποιό διαφορά, απολαμβάνουμε επιτυχημένες και αποτελεσματικές εταιρικές σχέσεις με τοπικούς φορείς του κλάδου υγείας αλλά και γνωστές διεθνείς εταιρίες, οι οποίες εμπιστεύονται τα προϊόντα τους σε εμάς.